eski klozet takımını değerlendirme



Klozet takımınız eskidi mi? Alt tabanımı dökülüyor, yoksa atacak mısınız? Bence her ikisini de aklınızdan geçirmeyin ve devamını inceleyin karar verin.



kıyıda köşede kalmış bir muşambanz mı var, şayet öyle ise şimdi harekete geçme zamanı




Resimdeki gibi altı dökülen bir klozet takımınız varsa eski bir muşamba üzerine kalıbını çıkarın ve kesin, benim eski ve yırtılmış bir naylon masaörtüm vardı ben onu kullandım. kalıbını çıkarıp sıcak silikon ile yapıştırdım. Şimdi hem altı dökülmüyor hemde kaymıyor (kaydırmaz yapılmış gibi. Böylece kullanmaya devam ediyoruz. Siz de yapacak olursanız şiddetle tavsiye ederim.

dikişiz mutfak önlüğü yapımı



Tığ işi sadece zincir ve doldurma, klasik örme biçimiyle güzel bir mutfak önlüğüm oldu. Detayları devamında...












eski eldivenlerden paket lastiği yapımı



İş eldivenleriniz eskidi yada yırtıldı diye atmayın, onlardan paket lastikleri yapın. Birşeyi daha geri kazanmış oluyoruz.
ve işte paket lastiklerim hemde renkli renkli

gözlük iplerine devam

<
/a>


Daha önceleri yapmaya başladığım ve devamını getiremediğim değişik renk ve alternatiflerdeki gözlük iplerimi sizlerle paylaşmak istedim. yaparken zevk aldığım bu gözlük iplerini umarım beğenirsiniz.

muffin kek kalıplarından süslü toplar


bir sitede gördüğüm muffin kek kalıplarını kullanarak yapılan süsleri sizlerle paylaşmak istedim

yoğurt kabından saksılık yapılışı

     Bu güzel mi güzel, şirin mi şirin yoğurt kaplarını oğlumun biricik arkadaşı Doruk Özcan için yaptım, kendisi aynı zamanda kaktüsleri çok seviyor. Böylece doğayı bir plastik atıktan daha kurtardım. Ellerime sağlık, kaktüslerini güle güle büyüt Doruk. Hımm ayrıca kendisi Fenerbahçe taraftarı olduğu için taraftar saksısı yaparak ona ayrıca bir sürpriz yaptım.


Yapılış aşamaları: Öncelikle plastik kabların tabanlarını ekeceğimiz bitkilerimizin köklerinin hava almasını sağlamak için deliyorum.


takım transferi

takım transferi



peçete transferi ile yapılan saksılık

veeeeeee son halleri

Bu saksılar çok kullanışlı oldu neden mi çünkü yoğurt kaplarının tutma yerlerinden tutulduğunda dikenler ellerinize batmıyor

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...