Cocostar kurabiye


MALZEMELER: 250 GR. MARGARİN, 1 YUMURTA, 1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 ÇAY KAŞIĞI KAKAO (kakao sevenler 2 yemek kaşığı koyabilir), 1 PAKET VANİLYA
1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU, 2,5 SU BARDAĞI UN

COCO' NUN HAZIRLANIŞI(İÇİ): 1,5 SU BARDAĞI HİNDİSTAN CEVİZİ, 3 YEMEK KAŞIĞI PUDRA ŞEKERİ, 1 YUMURTA AKI, 1 YEMEK KAŞIĞI SÜT

ÜSTÜ İÇİN: PASTA SÜSLEME GLAZÜRÜ


YAPILIŞI: Oda sıcaklığındaki margarini, pudra şekerini, yumurta akını, kakaoyu, elenmiş unu kabartma tozunu ve vanilyayı yoğururuz, yumuşak bir hamur elde ederiz. Hamurun iç malzemesini hazırladıktan sonra hamuru ceviz büyüklüğünde parçalar ayırırız yuvarlak olarak açarız iç malzemesinden 1 tatlı kağışı koyarız ve kapatırız, tüm kurabiyelerimizi hazırladıktan sonra 170 derecede 20 dk kadar pişiririz. Kurabiyeler soğuduktan sonra glazür ile süsleriz.


Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

bunlar da ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...