MALZEMELER:
250 GR. MARGARİN, 1 YUMURTA, 1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 ÇAY KAŞIĞI KAKAO, 1 PAKET VANİLYA, 1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU, 2,5 SU BARDAĞI UN, SÜSLEME İÇİN KALPLİ ÇİKOLATALAR VE BİR MİKTAR BAL.
YAPILIŞI:
Oda sıcaklığındaki margarini, pudra şekerini, yumurta akını, kakaoyu, elenmiş unu kabartma tozunu ve vanilyayı yoğururuz, yumuşak bir hamur elde ederiz. Hamuru ceviz büyüklüğünde parçalar ayırırız yuvarlak olarak hazırladıktan sonra 170 derecede 20 dk kadar pişiririz. Kurabiyeler soğuduktan çikolataların altlarına bal sürüp kurabiyelere yapıştırırız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder