Malzemeler:
3 adet yufka
1 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
Börek içi malzemeleri:
1 adet soğan4 adet haşlanmış patates
tuz
Üzerine çörek otu
Yapılışı:
Önce içi hazırlayarak işe başlayalım. Soğanları kavurup, haşlanmış patatesleri ve tuz ilave ediyoruz.
Bir adet yufkayı tepsiye döşüyoruz. Yumurta, yoğurt ve sıvıyağ karışımını sürüp, diğer yufkaları parçalayarak tepsiye döşüyoruz, patatesli harcı ilave ediyoruz. Tekrar yufkayı döşeyip fırında kızartıyoruz. O kadar az kaldı ki ancak kalan son parçaların resimlerini çekebildim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder