Ektiğim salatalıklar geç de olsa büyüyüp olgunlaştılar ve tabi ki yenme zamanları da geldi. Ne kadar farklı gözüküyorlar değil mi? Pazar da yada market de görsek mutlaka hormonudur der almayız. Halbuki tohum yerli bir tohum ve tamamen doğal ve moda ifadeyle organik.
Bu iş biraz sabır işi, önce ekiyor, filizlenmesini bekliyor ardından filizleri ayrı ayrı ekiyorsunuz. Filizler meyveye durdu mu? keyfinize diyecek kalmıyor. Salatalıkların her geçen gün nasıl da büyüdüğünü ve yediğinizde hissettiğiniz tazelik ve lezzeti unutamıyor hep yapmak istiyorsunuz. Yerken mis gibi bir salatalık kokusu yayılıyor etrafa ve birde cacık yaptınız mı? tadına hiç doyum olmuyor doğrusu.
Tazecik salatalıkları küp küp doğrayıp ev yoğurtdu ve sarımsak kullanarak cacık yaptık, üzerini de nane ile süsleyip afiyetle yedik.
Salatalıkla ilgili güzellik sırları burada
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder